Hoe verloopt een offerte aanvraag?

Aangezien we met verschillende partners samenwerken – om je op deze manier het beste offerte voorstel te kunnen leveren – kan de procedure lichtjes verschillen.

Wanneer je het formulier hebt ingevuld, dan is het mogelijk dat je dit via email zal moeten bevestigen. Op die manier kan onze partner nagaan of de offerte aanvraag echt is. Dit is een extra beveiliging naar de bedrijven toe.
Als deze is goedgekeurd (alle nodige gegevens zijn ingevuld), dan zullen de meeste geschikte bedrijven hiervan op de hoogte worden gesteld en contact met u opnemen voor de afhandeling van de offerte.

Vanaf dit moment ligt de bal in jouw kamp. Wens je verder te werken met een van de bedrijven die een offerte heeft opgemaakt? Perfect! Dan is onze taak ook geslaagd. Wens je liever met geen enkel bedrijf verder te werken en zelf op zoek te gaan? Geen probleem!

In sommige sectoren is het moeilijk om een geschikte partner te vinden. Om je toch verder te helpen trachten we in dat geval toch een opsomming te maken van mogelijke bedrijven waar je terecht kan.

Samengevat: Gratis meerdere offertes in maximaal 4 stappen:

  1. Offerteformulier invullen;
  2. Via email uw aanvraag bevestigen (indien nodig)
  3. Offertes ontvangen en vergelijken;
  4. Een keuze maken.

Staat het product of de dienst die u zoekt er toch niet bij? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, beschrijf uw opdracht zo goed als mogelijk en wij bekijken hoe wij u kunnen verder helpen!